Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 69.00€ & έως 3kg

Αναζήτηση

BLOG

Προστατευτικό προπέλας! Το απαραίτητο αξεσουάρ για το ενοικιαζόμενο ταχύπλοο σας!

Προστατευτικό προπέλας! Το απαραίτητο αξεσουάρ για το ενοικιαζόμενο ταχύπλοο σας!

Απαραίτητη η χρήση προστατευτικού προπέλας από 1 Μαρτίου 2023, για όλα τα σκάφη που νοικιάζονται χωρίς δίπλωμα με κινητήρες έως 30 Hp, σύμφωνα με το ΦΕΚ της 21ης Δεκεμβρίου 2022 και την τροποποίηση του Γενικού Κανονισμού Λιμένων για τα Ταχύπλοα σκάφη και τα θαλάσσια μέσα αναψυχής. 

Συγκεκριμένα στο άρθρο 19 παράγραφος 5 αναφέρεται πως όλα τα σκάφη τα οποία διατίθενται προς ενοικίαση χωρίς δίπλωμα ταχυπλόου, πρέπει να φέρουν προστατευτικό κάλυμμα προπέλας, ώστε να εξαλειφθεί σημαντικά η πιθανότητα τραυματισμού από τη λεπίδα της προπέλας.

 Η ναυτίλος ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις του νόμου και των επαγγελματιών ήδη προσφέρει προστατευτικά προπέλας  από την Nuova rade καθώς και έκπτωση για μαζικές παραγγελίες σε επαγγελματίες και αποστολή σε όλη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο. (επικοινωνήστε μαζί μας)

Εκτός από την ακολουθία του νόμου, ειδικότερα η εγκατάσταση ενός προστατευτικού θα μειώσει σημαντικά την πιθανότητα τραυματισμών ανθρώπων και θαλάσσιων ζώων λόγω των λεπίδων της προπέλας και θα προστατεύσει επίσης την προπέλα από δίχτυα και σχοινιά. Δεν θα χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για τη συντήρηση και την ασφάλεια της.

Επιπλέον, θα μειώσει την κατανάλωση καυσίμου, ώστε να κάνετε οικονομία στη βενζίνη και, ταυτόχρονα, θα βελτιώσει το χειρισμό και τη σταθερότητα, για να περνάτε πιο ευχάριστα στο σκάφος σας.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το προστατευτικό είναι κατασκευασμένο για να περιβάλλει την προπέλα με τέτοιο τρόπο ώστε να κινεί το νερό με πιο ακριβή κατευθυνόμενη δύναμη. Τέλος, το προστατευτικό δεν περιέχει κινούμενα μέρη, οπότε η συντήρησή του είναι ελάχιστη. Έχοντας γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση, ενισχύει την ασφάλεια στο σκάφος. Κατασκευάζεται από ενισχυμένο πολυπροπυλένιο.

9
Καταστήματα σε Ελλάδα & Κύπρο
Exclusivity Αποκλειστικος Αντιπρόσωπος στα μεγαλύτερα ΒRANDS
Δωρεάν Μεταφορικά Για παραγγελίες άνω των 69€ και έως 3kg
Ευέλικτη Παράδοση Παράδοση απευθείας στην Μαρίνα!
Ασφαλείς Πληρωμές με 5 διαθέσιμους τρόπους