Η εταιρία

Η ΝΑΥΤΙΛΟΣ Α.Ε. , Νο1 Αλυσίδα Ναυτιλιακού εξοπλισμού στην Ελλάδα, δραστηριοποιείται από το 1993 στο χώρο του εξοπλισμού σκαφών, καλύπτοντας και τους πιο απαιτητικούς ιδιοκτήτες (yachtsmen), με μια ευρεία γκάμα προϊόντων και τη λειτουργία εξειδικευμένων καταστημάτων, που εξοπλίζουν άρτια όλα τα είδη σκαφών.

Κατά τη διάρκεια των ετών επεκταθήκαμε και εξελιχθήκαμε, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες της διαρκούς αναπτυσσόμενης και ώριμης βιομηχανίας σκαφών, στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Η Ναυτίλος ξεκίνησε την λειτουργία της στην Μαρίνα της Καλαμαριάς, στην Θεσσαλονίκη με στόχο να προσφέρει υψηλής ποιότητας ναυτιλιακό εξοπλισμό.

Το 1998, ανοίξαμε το δεύτερό μας κατάστημα στην Μαρίνα Αλίμου, το οποίο μεταφέραμε το 2013 ως νέο κατάστημα ναυαρχίδα στην Λεωφόρο Ποσειδώνος, πάντα κοντά στην Μαρίνα Αλίμου. Τα επόμενα βήματα ανάπτυξης ήταν το καταστήματα στην Μαρίνα Ζέας το 2008 και στην Ολυμπιακή Μαρίνα Λαυρίου.Το 2013 ανοίξαμε το κατάστημά μας κοντά στην Μαρίνα Λευκάδας. Το 2015 η Ναυτίλος ξεκίνησε αποκλειστική συνεργασία με κατάστημα στην Αίγινα με την μορφή franchise. Από το 2016, λειτουργούμε και ένα πλήρως εξοπλισμένο κατάστημα στην Κύπρο. Το 2018 γιορτάσαμε την 25η μας επέτειο με ένα καινούργιο κατάστημα στο Κοντόκαλι Κέρκυρας κοντά στην Μαρίνα Γουβιών.

Η πλούσια εμπορική μας δραστηριότητα και η συνεχής εξέλιξή μας συμπληρώνεται και υποστηρίζεται από ένα νέο αποθηκευτικό χώρο υψηλών προδιαγραφών, επάρκεια αποθεμάτων και ιδιόκτητο στόλο οχημάτων, για άμεση εξυπηρέτηση. Καλωσορίσαμε το 2020 με ένα ολοκαίνουργιο και ευκολόχρηστο website, το οποίο διευκολύνει την γρήγορη και στοχευμένη εύρεση των προϊόντων μας.

Επιπρόσθετα η Ναυτίλος προμηθεύει ένα ευρύ επιλεγμένο δίκτυο αντιπροσώπων στα κυριότερα ναυτικά σημεία. Η Ναυτίλος είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος και εισαγωγέας σε περισσότερους από 50 εξειδικευμένους και επώνυμους οίκους, συμπεριλαμβανομένων της LEWMAR, RUTGERSON, SPINLOCK, LIROS, SEAJET YACHT PAINTS, WHISPER, POWR, STERLING, SOLARA, CREWSAVER, HENRI LLOYD, OCEANLED, RAYMARINE, OCEANAIR. Το κλειδί της επιτυχίας μας δεν ήταν μόνο η σταθερή οικονομική μας πολιτική, η οποία μας επέτρεψε να λειτουργούμε σε ιδιόκτητους χώρους και να έχουμε δικά μας οχήματα παράδοσης, αλλά και το πνεύμα προσαρμοστικότητας στις αλλαγές της αγοράς, με δραστική και αποτελεσματική στρατηγική.

Το υψηλό επίπεδο Εξυπηρέτησης και Υποστήριξης στην ΝΑΥΤΙΛΟΣ συμπληρώνεται από το έμπειρο και τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό μας, που συνδυάζει την άμεση ανταπόκριση με την εξειδίκευση.