Εξοπλισμός Σκαφών Charter

Τι σημαίνει Charter;

Η εταιρεία NAUTILUS, με την μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο των σκαφών αναψυχής, έχει αναπτύξει ένα εξειδικευμένο τμήμα Charter, που ασχολείται αποκλειστικά με τον εξοπλισμό για επαγγελματικά σκάφη προς ενοικίαση (Charter). Ο κλάδος ναυλώσεων σκαφών είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του τουρισμού στη χώρα μας, αφού λόγω της φυσικής ομορφιάς της, η Ελλάδα αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλής προορισμούς για επινοικίαση σκάφους παγκοσμίως.

Τι είναι το inventory;

Όταν ένα ναυπηγείο καθελκύει ένα ολοκαίνουριο σκάφος, είτε προορίζεται για ιδιωτική χρήση, είτε για επαγγελματική, έχει πολύ μεγάλες και βασικές ελλείψεις, προκειμένου να μπορεί να ταξιδέψει με ασφάλεια και πληρώντας τις απαιτήσεις του λιμεναρχείου. Κάποιες από τις ελλείψεις αυτές είναι: Ο σωστικός εξοπλισμός (σωσίβια, σχεδία), σχοινιά, αλυσίδα, μπαλόνια προστασίας, βοηθητικό βαρκάκι, κ.α. Όλος αυτός ο εξοπλισμός, που χρειάζεται ένας σκάφος για να μπορεί να ταξιδέψει ονομάζεται inventory.

Γιατί το Charter Σκάφος χρήζει ειδικής μεταχείρισης;

Ενώ όλα τα νεόκτιστα σκάφη χρειάζονται το βασικό πακέτο εξοπλισμού, το επαγγελματικό σκάφος έχει συγκεκριμένες ανάγκες, που καθορίζονται από την αγορά ενοικίασης σκαφών. Για παράδειγμα, υπάρχει εξοπλισμός που ανεβάζει την τιμή ενοικίασης σε ένα σκάφος, ενώ αντίστοιχα υπάρχει εξοπλισμός που αποδεδειγμένα φθείρετε περισσότερο από τους ναυλωτές και άρα δεν πρέπει να γίνει επένδυση σε ακριβές μάρκες.

 

Γιατί να επιλέξετε την NAUTILUS για τον εξοπλισμό του νέου σκάφους σας;

Στην NAUTILUS γνωρίζουμε την αγορά του Charter, τις ανάγκες σας και τη σπουδαιότητα του χρόνου παράδοσης, αφού όταν μιλάμε για ναυλώσεις σκαφών, ο χρόνος είναι πολύτιμος.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Διαθέτουμε εξειδικευμένα πακέτα ανάλογα με τον τύπο και των αριθμό των κλινών (καμπίνες).
  • Το πακέτο εξοπλισμού, είναι σε πολύ ανταγωνιστική τιμή
  • Δυνατότητα προσαρμογής πακέτου βάσει των εξειδικευμένων αναγκών σας
  • Είμαστε αντιπρόσωποι των πιο σημαντικών κατασκευαστών, που τα ίδια τα ναυπηγεία χρησιμοποιούν για να κατασκευάσουν ένα σκάφος. (LEWMAR, SPINLOCK, CREWSAVER, DOMETIC, OCEANLED, JABSCO κ.α.)
  • Έχουμε αναπτύξει διαδικασίες ταχείας και οικονομικής αποστολής εξοπλισμού στο Ναυπηγείο κατασκευής του σκάφους(Γαλλία, Γερμανία), για να μπορεί να ταξιδέψει μέσω θαλάσσης στην Ελλάδα
  • Διατήρηση εκπτώσεων σε κάθε μελλοντική ανάγκη για συντήρηση ή επισκευή σκάφους 
  • Προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, από συγκεκριμένο πωλητή, που μέσω του κινητού του, είναι διαθέσιμος για εσάς ανά πάσα στιγμή
  • 'Αμεση παράδοση σε όποια Μαρίνα θέλετε
  • Τεράστιο απόθεμα, για να μην λείψει τίποτα από το σκάφος και συνεπώς να μη χαθεί ναύλο

Καλέστε μας για να ζητήσετε προσφορά και να γίνετε επίσημος Charter συνεργάτης μας.

☎Σταθερό: 2109854238

📱Κινητό: 6943292443