Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 69.00€ & έως 3kg

Αναζήτηση

BLOG

Αξιόπιστη ενέργεια στο σκάφος σας, με Piccolo 5 από τη ναυτίλος με τη σφραγίδα της whisper power!

Αξιόπιστη ενέργεια στο σκάφος σας, με Piccolo 5 από τη ναυτίλος με τη σφραγίδα της whisper power!

Η αξιόπιστη και αυτόνομη παροχή ενέργειας αποτελεί ζωτική ανάγκη για πολλούς ανθρώπους και κλάδους, ειδικά όταν βρίσκονται σε απομακρυσμένες περιοχές ή όταν αντιμετωπίζουν προβλήματα διακοπής ρεύματος. Η WhisperPower, μια κορυφαία εταιρεία στον τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας, κατανοεί αυτήν την ανάγκη και προσφέρει μια πληθώρα λύσεων. Ένα από τα προϊόντα που ξεχωρίζει είναι η Piccolo 5, μια πανίσχυρη φορητή γεννήτρια που σας επιτρέπει να έχετε πάντα την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεστε. 

Κύρια Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Η Piccolo 5 είναι μια φορητή γεννήτρια που διαθέτει εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά. Εξοπλίζεται με έναν υψηλής ποιότητας πετρελαιοκινητήρα Yanmar, ο οποίος εγγυάται την αξιοπιστία και την απόδοση της μονάδας. Με μια ισχύ εξόδου 4,4 kW και μια συνεχή ισχύ 4 kW, η Piccolo 5 είναι ικανή να τροφοδοτήσει αξιόπιστα οικιακές συσκευές, εργαλεία και ηλεκτρονικές συσκευές στο Σκάφος σας!

Ευελιξία και Ευκολία Χρήσης:

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα της Piccolo 5 είναι η ευκολία χρήσης και η φορητότητα της. Με έναν συμπαγή σχεδιασμό και χαμηλό βάρος, μπορείτε να την μεταφέρετε εύκολα από το ένα μέρος στο άλλο. Επιπλέον, η Piccolo 5 διαθέτει έναν προηγμένο έλεγχο, που επιτρέπει τον αυτόματο έλεγχο της παραγωγής ενέργειας, εξασφαλίζοντας έτσι τη σταθερή τάση και την προστασία από υπερφόρτωση.

Αθόρυβη Λειτουργία:

Η WhisperPower έχει επενδύσει σε τεχνολογία που εξασφαλίζει την αθόρυβη λειτουργία της Piccolo 5. Οι ήχοι που παράγονται κατά τη λειτουργία της είναι ελάχιστοι, γεγονός που την καθιστά ιδανική για σκάφη όπου η ησυχία είναι σημαντική.

Η Piccolo 5 από την WhisperPower είναι μια πανίσχυρη, φορητή γεννήτρια που προσφέρει αξιόπιστη και αυτόνομη παροχή ενέργειας. Με την υψηλής ποιότητας κατασκευή της και τα εξελιγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά, είναι ικανή να ανταποκριθεί σε κάθε ανάγκη ενέργειας. Είτε βρίσκεστε σε ένα εξοχικό σπίτι, σε ένα σκάφος ή σε έναν κατασκηνωτικό χώρο, η Piccolo 5 είναι η ιδανική λύση.

9
Καταστήματα σε Ελλάδα & Κύπρο
Exclusivity Αποκλειστικος Αντιπρόσωπος στα μεγαλύτερα ΒRANDS
Δωρεάν Μεταφορικά Για παραγγελίες άνω των 69€ και έως 3kg
Ευέλικτη Παράδοση Παράδοση απευθείας στην Μαρίνα!
Ασφαλείς Πληρωμές με 5 διαθέσιμους τρόπους