Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 69.00€ & έως 3kg

Αναζήτηση

BLOG

Νέα eLite electric outboard motors

Νέα eLite electric outboard motors

Ο ηλεκτρικός εξωλέμβιος κινητήρας eLite της ePropulsion  αποτελεί μια καινοτομία που θέτει νέα πρότυπα σε απόδοση, βάρος και ευελιξία. Με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και προδιαγραφές, παρέχει μια αξιόπιστη και αποδοτική λύση για τους λάτρεις του νερού.

Παρακάτω είναι μερικά κύρια σημεία του eLite:

  1. Εντυπωσιακή Απόδοση: Ο eLite διαθέτει ισχυρό κινητήρα 500W που επιτρέπει στους χρήστες να προχωρούν αποτελεσματικά στο νερό. Είτε κινείστε σε ήρεμη λίμνη είτε πλοηγείστε σε πιο απαιτητικές συνθήκες, το eLite παρέχει απόδοση που ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις.

  2. Ελαφρύς Σχεδιασμός: Ένα από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του ePropulsion eLite είναι το απίστευτα χαμηλό του βάρος. Με βάρος μόλις 7,7 κιλά, συμπεριλαμβανομένης της βάσης (6,5 κιλά χωρίς αυτήν), αυτός ο ηλεκτρικός εξωλέμβιος κινητήρας είναι εξαιρετικά ελαφρύς. Το μειωμένο βάρος όχι μόνο καθιστά εύκολη τη μεταφορά του, αλλά απλοποιεί επίσης τη διαδικασία τοποθέτησης και αφαίρεσής του από τη βάση του κινητήρα.

  3. Αφαιρούμενος Κινητήρας: Η πρακτικότητα του eLite ενισχύεται με τον εύκολα αφαιρούμενο κινητήρα του. Αυτή η λειτουργία διευκολύνει την ευκολομνημόνευτη αποθήκευση, την άνετη μεταφορά και ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο ζημιάς κατά τη μεταφορά. Ο φιλικός προς τον χρήστη σχεδιασμός εξασφαλίζει ότι ο κινητήρας μπορεί να αποσπαστεί και να ξανατοποθετηθεί με ευκολία.

  4. Ρυθμιζόμενο Μήκος Άξονα: Για να προσαρμοστεί σε διάφορες συνθήκες νερού και τύπους σκαφών, το eLite διαθέτει ρυθμιζόμενο άξονα με τέσσερα στάδια. Με μήκη που κυμαίνονται από 401 mm έως 282,5 mm, οι χρήστες μπορούν να βελτιστοποιήσουν τη θέση του κινητήρα για διάφορα σενάρια, ενισχύοντας την ευελιξία και την απόδοση.

  5. Συμπαγές Μέγεθος: Η εξοικονόμηση χώρου στο σκάφος είναι κρίσιμη, και το eLite ξεχωρίζει σε αυτό τον τομέα με τις συμπαγείς διαστάσεις του (280 x 80 x 890 mm). Το μειωμένο μέγεθος εξασφαλίζει ότι ο κινητήρας ενσωματώνεται άψογα στο σκάφος χωρίς να θυσιάζεται πολύτιμος χώρος.

  6. Λειτουργία Sport: Ο ePropulsion eLite είναι εξοπλισμένος με λειτουργία Sport, επιτρέποντας στους χρήστες να αυξήσουν προσωρινά την ισχύ από 500 watt σε 750 watt. Αυτό το χαρακτηριστικό παρέχει ένα επιπλέον ώθησμα όταν απαιτείται, προσφέροντας στους χρήστες την ευελιξία να προσαρμόσουν τις ταχύτητες σύμφωνα με τις απαιτήσεις τους.

  7. Προδιαγραφές:

Ισχύς: 500 W Ταχύτητα: 7,5 χλμ/ώρα Κόμβοι: 4,0 Χρόνος Λειτουργίας: 45 λεπτά στην πλήρη ισχύ Εύρος: 5,1 χλμ

Συνολικά, ο ηλεκτρικός εξωλέμβιος κινητήρας ePropulsion eLite συνδυάζει τεχνολογία πρώτης γραμμής με φιλικό προς τον χρήστη σχεδιασμό, προσφέροντας μια ελαφριά, ευέλικτη και υψηλής απόδοσης λύση για τους λάτρεις των θαλασσών.

 

9
Καταστήματα σε Ελλάδα & Κύπρο
Exclusivity Αποκλειστικος Αντιπρόσωπος στα μεγαλύτερα ΒRANDS
Δωρεάν Μεταφορικά Για παραγγελίες άνω των 69€ και έως 3kg
Ευέλικτη Παράδοση Παράδοση απευθείας στην Μαρίνα!
Ασφαλείς Πληρωμές με 5 διαθέσιμους τρόπους